Saturday, February 26, 2011

hahaha ! kelakar dow !

hahaha ! kelakar lah ! tadi kan, aku baru balik dari rumah sedare aku, then, bila dah sampai rawang, ayah aku nak beli makanan untuk makan malam, soo.. bapak aku cadang untuk beli burger je..aku pun ok je...
bila dah sampai kat gerai burger, ayah aku keluar la dari kereta untuk order burger, aku dengan mak aku duduk je dalam kereta. aku dengan mak aku tengah boring, so kitaorg bersembang larh..tetiba je aku rasa macam nak bersinhttp://www.emocutez.com
soo, aku pun bersin la..tapi yang aku tak dapat sangka, aku terbersin dengan kuat.. sampai abang yang tengah goreng daging burger tu pun dah terkejut. mak aku dah gelak2 kan aku..pastu mak aku gelakkan abang burger tu skali,mak aku cakap kalau aku tengok muka abg tu mesti aku nak tergelakhttp://www.emocutez.com sebab muka abg tu terpinga-pinga.nasib baik daging burger tu tak tercampak kena kat pakcik yang tengah berdiri kat sebelah dia..aku dengan mak aku tergelak sampai kat rumah. malu doe ! aku pun tak tau la kalau abg tu tau yang aku bersin kuat..kalau dia tau,malu aku !!!!http://www.emocutez.com

anyway..tu je ceritanya...thanks for reading !

4 comments:

  1. hahahahahahhahahahahahahaha!
    buat malu je doe!
    hahahahahaha!
    mesti kereta koe begoyang an???
    hahahahaha

    ReplyDelete